Kerti termékek akár 20% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu
Mentés
2 db-os szett

Befőttesüveg készlet2 db-os, 1 lKilner

16 490 Ft
8 245 Ft/db
Árgarancia - hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!
Jobb áron láttad a terméket? Tudasd velünk
Figyelés
Elfogyott
Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz.
Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
365 napos visszaküldési lehetőség
ID termékazonosító: 1468184

Termékleírás

Ez egy automata fordítás. Látsz benne hibát? Tudasd velünk!
A Kilner® 2 db fermentáló edényből álló készlete egyszerű módot biztosít arra, hogy kisebb tételekben készíts saját, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és probiotikus kultúrákkal teli, ízletes fermentált ételeket. Ideális savanyú káposzta, kimchi, savanyúságok és sok más élő kultúra létrehozásához. A saját fermentált ételek készítése egyszerű - csak adj hozzá kedvenc zöldségeidet, szűrt vizet és sót.

A fedelében lévő szilikonszelep kioldja az erjesztési folyamat során az edényben felgyülemlő gázt, miközben megakadályozza, hogy levegő jusson az edénybe, ami általában az ételek megpenészedését okozza. Színes díszdobozba van csomagolva, recepttel és használati utasítással, így ajándékként is tökéletes. Az üvegek mosogatógépben moshatók. A fedeleket kézzel kell elmosni és azonnal megszárítani.

A készlet tartalma: 2 x Kilner® 1 literes üveg, 2 x Kilner® üvegnehezék, 2 x rozsdamentes acélfedél szilikonszeleppel, 1 x receptfüzet.

Az üvegedények kiváló minőségű szóda-mészüvegből készültek, makulátlan tisztaságúak és egyenletes falvastagságúak. Az üveg a legjobb anyag az élelmiszerek és italok tárolására/tartósítására és szállítására. Természetes alapanyagokból készül, így nem szivároghatnak káros vegyi anyagok vagy méreganyagok az ételbe. Az üveg BPA-mentes, és nem szívja magába a szagokat, ízeket vagy foltokat. Az üveg nem csak egészségesebb megoldás, de tartósnak is készült, és soha nem kell eldobni. Az eredeti Kilner® üveg, amelyet John Kilner és társai találtak fel Angliában, ma is ugyanolyan népszerű és sikeres, mint több mint 180 évvel ezelőtt. Változatos kínálatok egyszerű megoldásokat kínál a tartósításhoz, az ételek elkészítéséhez, tárolásához és az útközbeni étkezéshez, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, amelyeket az ikonikus Kilner® márka logója hitelesít.

Alapvető paraméterek

Szett darabszáma

2 db-os

Térfogat

1 l

Méretek és specifikus adatok

Hosszúság

24 cm

Szélesség

10.2 cm

Magasság

20.4 cm

Súly

1.3 kg

Anyag és ápolás

Anyag

Üveg

Egyéb anyagok

Rozsdamentes

Ápolás

Mosogatógépbe tehető

Egyéb paraméterek

A termék száma

1468184

Kilner márka

A Kilner márka története egészen 1842-ig nyúlik vissza. Ekkor készítette az első üvegpoharakat és -palackokat John Kilner. A márka termékei 175 év elteltével is rendkívül népszerűek, nem csupán a minőség és a praktikum, de az egyedi formatervezés miatt is

Termék értékelése

5Értékelések száma (2)
52
40
30
20
10
Hogyan történik az értékelés?