Kerti termékek akár 20% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu
Mentés

Konyhai eszközKilner

21 990 Ft
Árgarancia - hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!
Jobb áron láttad a terméket? Tudasd velünk
Figyelés
Elfogyott
Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz.
Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
365 napos visszaküldési lehetőség
ID termékazonosító: 1468190

Termékleírás

Ez egy automata fordítás. Látsz benne hibát? Tudasd velünk!
Készíts tápláló és egészséges növényi alapú italokat a Kilner® mandulatej készítő készletével, amely mandula, zab, kókusz és szója felhasználásához is alkalmas. Ved át az irányítást az ízek felett az általad kiválasztott összetevőkkel! A házi receptek sokkal magasabb dióféle-tartalmat eredményezhetnek a bolti alternatívákhoz képest. Ez a készlet két Kilner® üveget tartalmaz, így egy második adagot is készíthetsz, miközben tárolod vagy épp elfogyaszttod az első italt. Mindössze egy elektromos botmixerre van szükséged, hogy a diót és a folyadékot sima állagúra turmixold. Az innovatív szilikon fröccsenésvédő megakadályozza a folyadék kifröccsenését és kiömlését turmixolás során. Nyomd lefelé a rozsdamentes acél szűrő dugattyúját (mint egy kávéfőzőben), hogy elválaszd a folyadékot a diópéptől. A szilikon kiöntőperem lehetővé teszi, hogy a folyadékot közvetlenül a tartályból töltsd ki, fogyasztásra készen.

A készlet tartalma: 2 x 0,5 literes Kilner® üveg, 1 x rozsdamentes acél fedél, 1 x szilikon fröccsenésgátló, 1 x szilikon kiöntőperem, 1 x rozsdamentes acél szűrőprés dugattyú, 1 x ón csavaros szalag, 1 x receptfüzet útmutatóval.

Minden egyes üveg kiváló minőségű szóda-mészüveg anyagból készül, makulátlan tisztasággal és egyenletes falvastagsággal. Az üvegedény mosogatógépben mosható. A csavaros fedelet csak kézzel szabad elmosni és azonnal megszárítani. Az üveg a legjobb anyag az élelmiszerek és italok tárolására/tartósítására és szállítására. Természetes alapanyagokból készül, így nem szivároghatnak káros vegyi anyagok vagy méreganyagok az ételbe. Az üveg BPA-mentes, és nem szívja magába a szagokat, ízeket vagy foltokat. Az eredeti Kilner® üveg, amelyet John Kilner és társai találtak fel Angliában, ma is ugyanolyan kedvelt és sikeres, mint több mint 180 évvel ezelőtt. Változatos termékkínálatuk egyszerű megoldásokat kínál az ételek tartósítására, elkészítésére, tárolására és az útközbeni étkezésre, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, amelyeket az ikonikus Kilner® márka logója hitelesít.

Méretek és specifikus adatok

Hosszúság

18.3 cm

Szélesség

11 cm

Magasság

20.5 cm

Súly

1.125 kg

Anyag és ápolás

Anyag

Üveg

Egyéb anyagok

Rozsdamentes

Ápolás

Mosogatógépbe tehető

Egyéb paraméterek

Tartozékok száma

8 db-os

A termék száma

1468190

Kilner márka

A Kilner márka története egészen 1842-ig nyúlik vissza. Ekkor készítette az első üvegpoharakat és -palackokat John Kilner. A márka termékei 175 év elteltével is rendkívül népszerűek, nem csupán a minőség és a praktikum, de az egyedi formatervezés miatt is