Prémium márkák akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Tavasz otthon és a szabadban | Inspirálódj →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu
Mentés
PremiumEXTRA -10%
Nordic Ware

Snowflakes sütőforma 6 süteményhez, 700 ml - Nordic Ware

19 791 Ft kóddal21 990 Ft kód nélkül
A(z) 10% kedvezményhez írd be ezt a kódot a kosárban: SZIATAVASZ10
03
nap
:
02
óra
:
11
perc
:
43
másodperc
Árgarancia - hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!
Jobb áron láttad a terméket? Tudasd velünk
Figyelés
Elfogyott
Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz.
Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
365 napos visszaküldési lehetőség
ID termékazonosító: 679256

Termékleírás

Különleges, minőségi lakáskiegészítőt keresel az otthonodba? Ismerősöd szülinapja közeleg, és meglepnéd egy stílusos aprósággal? Mindkét esetben jó helyen jársz!
A Bonamis termékek trendi márkáktól származnak, stílusosak, praktikusak és egyediségükkel lenyűgöznek mindenkit. Legyen az egy apró kiegészítő, egy értékes bútor vagy konyhai eszköz, nálunk csak megbízható darabokat találsz.

A Nordic Ware formákról:

A forma tömör öntött alumíniumból készült, ami tökéletes hőeloszlást biztosít. Maga a gyártó is azt javasolja, hogy a sütési hőmérsékletet akár 15 °C-kal csökkentsük a receptekben megadott hőmérséklet alá. A lehető legjobb eredmény érdekében sűrűbb (vajas, dörzsölt, élesztős) tésztákat ajánlunk sütni benne, amelyek a forma minden részletét kiemelik. Első használat előtt és minden további használat után meleg szappanos vízzel kézzel mosd ki. Túlzott áztatás nem ajánlott, ne használj fémtárgyakat vagy drótkefét. A makacsabb tésztarétegek eltávolításához használj puha kefét. A zsírtalanításhoz soha ne használj olívaolajat, napraforgóolajat vagy más közönséges asztali olajat. A formát vajjal kend ki, és hintsd meg liszttel. A túlcsordulás elkerülése végett legfeljebb 3/4-ig töltsd meg a formát.

Nordic Ware ikonikus, világhódító süteményei

Úgy hangzik, mint egy tündérmese vagy az amerikai álom, de a történet igaz. Minnesotában 1946-ban kezdett történelmet írni, a kiegészítők és a jól megmunkált kuglófformák készítésével. A skandináv gyökerekkel rendelkező fiatal pár által alapított cég kezdetben a hagyományos skandináv formákra összpontosított. 1950-ben azonban minden megváltozott, amikor a Nordic Ware egyik gyöngyszeme megjelent egy országos sütőversenyen. Azóta a márka népszerűsége csak nőtt, ahogy a választék is.

Alapvető paraméterek

Térfogat

700 ml

Alkalmas

Kuglófhoz

Méretek és specifikus adatok

Hosszúság

30 cm

Szélesség

18.5 cm

Magasság

3.7 cm

Súly

600 g

Anyag és ápolás

Használat

Sütőbe tehető

Ápolás

Mosogatógépbe nem tehető

Anyag

Öntöttvas, alumínium

Egyéb paraméterek

A termék száma

679256

Nordic Ware márka

Nordic Ware
Ha szeretsz sütni, a konyhádból nem hiányozhatnak a Nordic Ware csodás sütőformái! Hihetetlenül jó minőségűek és praktikusak. Készíts velük édes műalkotásokat a konyhában!

Termék értékelése

5Értékelések száma (13)
513
40
30
20
10
Hogyan történik az értékelés?